Beurs

Busreis en rondleiding door experts - Hannover Messe

 • Datum, tijd en plaats
  • 25 april 2018 | hele dag | Opstapplaats Groningen/Haren | Transferium Groningen/Haren A28
 • Contactpersoon
  Leo van der Burg
  06 50 66 27 45
  Mail mij
 • Doelgroep
  Lidbedrijven in Noord Nederland
 • Kosten
  Busreis inclusief toegang, lunch, maatwerk-rondleiding en diner € 225,- p.p.FME lid worden?
  Ook niet-leden betalen € 225,- p.p.
  Genoemde bedragen zijn exclusief btw

Er is geen betere plek om te weten te komen hoe 'de fabriek van de toekomst' eruit ziet dan op de Hannover Messe. Op de grootste technologiebeurs ter wereld ontdek je dé nieuwe trends. Laat je rondleiden door experts en kom zelf terug als deskundige op het gebied van Smart Industry.

Voor de vijfde keer gaat er een bus vol noordelijke ondernemers naar de technologiebeurs. En jij kunt erbij zijn. Het is een volle dag, waarbij we het onderste uit de kan halen, maar het is absoluut de moeite waard. De deelnemers waren de afgelopen jaren dan ook razend enthousiast.

Rondleiding door experts

 • De groep krijgt een uitgebreide rondleiding. Deze wordt samengesteld op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Bij aanmelding geef je aan wat je graag zou willen zien.
 • Experts Jan Post (Philips Drachten en hoogleraar aan de RUG), Anno Cazemier (Langhout en Cazemier) en Wilbert van den Eijnde (RoSF) verzorgen de rondleiding.

 

event

Maand van Internationaal Ondernemen

FME organiseert tijdens de Maand van Internationaal Ondernemen activiteiten voor internationale kansen en samenwerking. Jij onderneemt, samen gaan we de grens over.

LEES MEER

Ga met de experts op zoek naar 'de fabriek van de toekomst' en kom zelf terug als deskundige.

 

Het Fieldlab Region of Smart Factories (RoSF) organiseert de trip. Zij hebben een eigen stand op de Hannover Messe (hal 8, D34) waar elf noordelijke bedrijven hun oplossingen voor Smart Factories presenteren. De busreis is onderdeel van de Smart Factory Tour die FME Noord organiseert in samenwerking met RoSF, Koninklijke Metaalunie en de Kamer van Koophandel. 

hannover messe.jpg

IOmaand-logo_17.jpg

21 maart t/m 27 april

Om wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, voedselzekerheid en verstedelijking op te lossen, is technologie nodig. Technologie die ondernemers in Nederland maken en ontwikkelen en die wij graag op de internationale kaart zetten, om zo samen kansen te creëren in het buitenland. We creëren collectief marktkansen voor jouw innovatie- en exportambities en geven je individueel advies waarmee je snel geholpen bent. FME organiseert tijdens de Maand van Internationaal Ondernemen activiteiten voor internationale kansen en samenwerking. Jij onderneemt, samen gaan we de grens over. 

Maand van Internationaal Ondernemen

26 maart - 27 april

Jij onderneemt, samen gaan we de grens over.

Lees meer

Meer weten?
Leo van der BurgBusiness Development Manager Regio Noord