Dé techniekmanifestatie

Techneuten zaaien voor later, begint nu!

Stel je eens voor dat ruim 1.300 leerlingen tech proeven doen bij 40 verschillende bedrijven. Het gebeurde op maandag 20 en dinsdag 21 mei tijdens techniekmanifestatie Game On regio Breda. Bij stands konden de scholieren programmeren, een muurtje metselen, met augmented reality een storing verhelpen en een brandje blussen. Frank Donders, Business Development Manager bij FME en mede-initiator van de manifestatie is blij met de grote opkomst: "Dankzij de nauwe samenwerking tussen FME, ondernemers, onderwijs en overheid hebben we een fantastisch evenement neergezet!"

In de video zie en hoor je hoe de deelnemende partijen Game On hebben beleefd.

Wat een leuke dag, super leerzaam wat techniek allemaal is en misschien kies ik er later wel voor. Ik heb net een schuin dak bedekt met pannen, dat vond ik best wel spannend maar wel heel stoer!

Videoverslag jongeren

Wie volgt in de voetsporen van stukadoor Iris?

Iris Kuijper van NOA opleidingsbedrijf wilde ooit zelf kapster worden, maar was na een techniekmiddag op school 'om'. Ze is nu stukadoor en heeft waanzinnig veel plezier in haar werk. Ze hoopt dat andere meiden haar volgen. Misschien wordt Dillem Kalayci van het Dongemond College wel wel een van die meiden. "Wat een leuke dag, super leerzaam wat techniek allemaal is en misschien kies ik er later wel voor. Ik heb net een schuin dak bedekt met pannen, dat vond ik best wel spannend maar wel heel stoer!" Zie en hoor hoe andere jongeren deze techniekmanifestatie beleefd hebben. 

Videoverslag deelnemers

Wat vonden de deelnemers van Game On?

"Jongeren kunnen in korte tijd heel veel dingen van techniek zien."

Zo leuk is techiek!

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze eerste Game On-editie in de regio Breda. Een grote glimlach op het gezicht bij veel kinderen die ontdekken waarom techniek en technologie zo ontzettend leuk is. Dat is waarvoor we het doen.

Kiezen voor techniek is een slimme keus!

pagina_breed_GMB_beeld algemeen_0.jpg

Game On regio Breda was een van de evenementen tijdens de Dutch Technology Week 2019.

Partners

Partners en sponsoren hebben Game On regio Breda tot een succes gemaakt. Wij bedanken hen graag voor hun bijdrage aan dit succesvolle event. 

Overige deelnemers

Overige deelnemers aan Game On Breda 2019 waren:

Meer weten?
Game On regio BredaOrganisatie Game On regio Breda