Beurs

Hannover Messe 2020 | Holland High Tech House

 • Datum, tijd en plaats
  • 13 juli 2020 - 17 juli 2020 | hele dag | Duitsland | Hannover
 • Contactpersoon
  Ingrid Kerklaan
  (079) 353 11 03
  Mail mij
 • Doelgroep
  Start-ups, innovatieve koplopers, onderzoeksinstellingen en TU's
 • Aanmelden voor
  22 januari 2020
 • Kosten
  Deelname bedraagt € 850,- per vierkante meterFME lid worden?
  Ook niet-leden betalen € 850,- per vierkante meter
  Genoemde bedragen zijn exclusief btw

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de Hannover Messe verschoven naar 13 tot en met 17 juli.
Wil je eventueel deelnemen aan het paviljoen, neem contact met ons op.

Presenteer in dit paviljoen je nieuwe ideeën, kennis en prototypes!

Showcase je innovaties, prototypes en onderzoeksresultaten. In deze stand vinden bezoekers de technologieën van de toekomst! Ideaal voor start-ups, innovatieve koplopers, onderzoeksinstellingen en TU's.Tevens is er bijzondere aandacht voor studentenprogramma's.

Voor de 2020-editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen binnen de topsector HTSM zich voor de negende maal vanuit het Holland High Tech House. Het Holland High Tech House bevindt zich in hal 25, Future Lab Research & development for industry, start-ups, emerging technologies, innovation culture and career topics. In het Holland High Tech House presenteren we Nederland als innovatiemotor voor onder andere maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. We laten zien dat ons land hiervoor de oplossingen heeft. 

Hannover Messe

De industrie evolueert snel dankzij digitale transformatie en dat geldt ook voor de Hannover Messe, dé belangrijkste vakbeurs op het gebied van technologie en innovatie. In 2020 richt de beurs zich op die industriële transitie. Dat komt onder meer terug in de zeven centrale thema's: automation,motion & drives, digital ecosystems, energy solutions, engineered parts & solutions, future lab, logistics en compressed air & vacuum. 

HHTH.jpg

Profiteer van de collectieve promotionele activiteiten!

We hebben hiervoor een strategische locatie in hal 25 weten te reserveren.

 • Het paviljoens heeft een open, representatieve uitstraling met een herkenbare sterke Holland branding.
 • Wij nemen de complete voorbereiding voor jou uit handen ten aanzien van de standbouw.
 • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en gebruikmaken van de collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waarin ook gasten worden ontvangen.
 • Wij organiseren programma's voor internationale delegaties in de paviljoens.
 • Bovendien profiteren de deelnemers van de gezamenlijke promotionele activiteiten die zorgen voor meer traffic naar de paviljoens.

Deelnamekosten

Vanuit Holland High Tech ligt er een optie op 110 m2 in hal 25. De kosten voor deelname bedragen € 850,00 per m2. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, standtoeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie je de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen.  Je profiteert als deelnemer van de collectieve uitstraling van het Holland High Tech House. De minimale stand grootte is 6 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte) per deelnemer. De kosten voor het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m2 per deelnemende organisatie). De kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De extra georganiseerde promotionele en inhoudelijke activiteiten vergroten de traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er apare mogelijkheden om deel te nemen aan de collectieve beurspresentatie in het Holland High Tech House. Neem gerust contact met ons op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

Contacten op hoog niveau

Deelname aan de Hannover Messe betekent contacten op kwalitatief hoog niveau, die in nieuwe kennisrelaties en serieuze verkoopresultaten kunnen resulteren met Duitse en andere niet-Nederlandse relaties. Zo waren in voorgaande jaren onder andere premier Mark Rutte, prins Constantijn en staatssecretaris Mona Keijzer onze gasten.