Training

Hoe werf je op efficiënte en creatieve wijze nieuwe collega’s?

 • Datum, tijd en plaats
  • 17 januari 2019 | 15:30 tot 18:30 | Zoetermeer | FME-Kantoor
 • Contactpersoon
  Petra van Buren
  (079) 353 12 07
  Mail mij
 • Doelgroep
  Exclusief voor FME Technostarters en scale-ups
 • Kosten
  Deelname is gratis
  Genoemde bedragen zijn exclusief btw

In de technologische sector is het vinden van geschikte mensen een hele uitdaging geworden. Waarom? De arbeidsmarkt wordt steeds krapper, de concurrentie van andere bedrijven is groter en de sollicitanten stellen andere eisen.

Hoe zorg jij als Technostarter en scale-up ervoor dat je vacature en bedrijf onder de aandacht komen bij de doelgroep die jij zoekt? Heeft je bedrijf de juiste uitstraling en sluit de vacature aan op de doelgroep? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in de kennis- en netwerkbijeenkomst voor FME Technostarters op 17 januari bij FME in Zoetermeer.

Sprekers

 • Jochem van Loon (SocialLane & partner van FME) laat je zien hoe je als organisatie het merk van het bedrijf nadrukkelijker kunt inzetten voor jobmarketing. Je krijgt tips hoe je kunt inspelen op de eisen van Google, hoe je de website kunt aanpassen op je werving en social media kanalen als LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook het beste kunt inzetten.
 • Van Joyce Keizer (Corporate Recruiter van FME) krijg je tips en inspiratie over hoe je een goede vacaturetekst maakt, de vacature afstemt op de doelgroep, waar je de vacature uitzet, waar je rekening mee moet houden bij je selectiegesprekken en hoe je van sollicitanten ook ambassadeurs kunt maken.

Kortom, een training met praktische handvatten en nuttige en creatieve tips over hoe je als start-up (met weinig geld) nieuw personeel kunt werven.

Programma

15.30 uur – Ontvangst
16.00 uur - Training Werving en Selectie van nieuwe medewerkers
18.00 uur - Netwerkborrel
18.30 uur - Einde

Over Joyce Keizer

Joyce Keizer is Corporate Recruiter van FME. Daarnaast is zij eigenaar van Buro Maek. Buro Maek is een detacheringbureau op het gebied van bouwkundig personeel. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van werven en selecteren van personeel en personeelsadvies, weet Joyce op efficiënte en persoonlijke wijze opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te verbinden.

Over Jochem van Loon

Jochem van Loon is directeur van het online marketing bureau SocialLane en het Recruitment bureau JobLane. SocialLane is partner van FME en Jochem geeft inmiddels 6 jaar de training 'Personeel werven via Social Media'. Hij legt hierin nadrukkelijk de koppeling tussen Recruitment en Marketing.