Beurs

Holland Paviljoen op IFT 2018 Chicago

 • Datum, tijd en plaats
  • 15 juli 2018 - 18 juli 2018 | hele dag | Chicago
 • Contactpersoon
  Nicole de Borst
  (079) 353 12 93
  Mail mij
 • Kosten
  Deelname voor 9m2 bedraagt € 9.750,- FME lid worden?
  Of maak gebruik van een posterpresentatie voor € 2.000,-
  Genoemde bedragen zijn exclusief btw

De Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo in de Verenigde Staten is met jaarlijks ruim 20.000 deelnemers de grootste internationale voedings- en technologiebeurs ter wereld. FME en brancheorganisatie GMV organiseren op de 2018-editie een Holland Paviljoen. In het Holland Paviljoen wordt ook een Innovatie Plaza gecreëerd waar je je innovatieve producten kunt presenteren. In samenwerking met de Topsector Agri & Food worden er naast de collectieve beursinzending nog aanvullende activiteiten georganiseerd.

IFT is de beurs voor de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie, kennisinfrastructuur en overheden om partijen uit de hele wereld te spreken over de laatste stand van de technologie, regelgeving, innovatie, samenwerking, matchmaking en business ontwikkeling. De beurs wordt gebruikt om kennispartijen aan elkaar te koppelen, kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland te creëren en is een voedingsbodem voor acquisitie van kennis, handel en investeringen.

Deelnemen aan paviljoen

Wil jij deelnemen aan de IFT met een bedrijfsstand? Dat is mogelijk met een stand van 9m2. De kosten bedragen € 9.750,- per stand. Lees meer over de deelnamemogelijkheden. Wil je alleen participeren door middel van een posterpresentatie in de Holland Lounge? Dat is ook mogelijk. 

Posterpresentatie

Wil je voor een kleine investering ook zichtbaar zijn op de IFT? Maak dan gebruik van een posterpresentatie in het Holland Paviljoen. Ga ja als bezoeker naar de IFT? Dan is dit wellicht een mooie kans om als bedrijf zichtbaar te zijn, een locatie te hebben om gasten te ontvangen en gebruik te maken van alle collectieve promotionale activiteiten. Voor € 2.000,- maak je gebruik van dit volledige pakket.

IFT.jpg