Beurs

Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition

 • Datum, tijd en plaats
  • 23 oktober 2017 - 25 oktober 2017 | hele dag | Verenigde Arabische Emiraten
 • Contactpersoon
  Rogier Blokdijk
  (079) 353 12 93
  Mail mij
 • Aanmelden voor
  31 augustus 2017
 • Kosten
  De prijs voor een standaard deelname bedraagt € 3.500,- Meer ruimte nodig of ben je start-up? Neem dan contact op.FME lid worden?
  Ook voor niet-leden is het tarief € 3.500,-
  Genoemde bedragen zijn exclusief btw

In de Verenigde Arabische Emiraten liggen veel kansen voor Nederlandse ondernemers, met name op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie. Schrijf je dus in voor het Holland Paviljoen op de WETEX van 23 tot en met 25 oktober.

vea.jpgSinds de ontdekking van olie in de Verenigde Arabische Emiraten meer dan 65 jaar geleden, is het land getransformeerd tot een moderne staat met een hoge levensstandaard. De VAE verbruiken door de ligging, maar ook door de levensstijl, veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten hebben zichzelf als doel gesteld om in 2021 24% van het energieverbruik uit low carbon bronnen te verkrijgen (in 2014 was dit slechts 0.2%). De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Daarnaast vindt in 2020 de World Expo plaats in Dubai. De voorbereidingen hiervoor bieden mogelijkheden voor de water, energie en milieutechnologie sector.

Gezien de ambitie van de VAE en de daarbij horende mogelijkheden voor de Nederlandse sector werken Cleantech Holland, FME, NWP, Water Alliance, ENVAQUA en de TopSector Energie voor het tweede jaar op rij samen om zich in Dubai te presenteren. Wij willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie, door de realisatie van een landenpaviljoen waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

Voordelen Holland Paviljoen

 • We nemen je veel organisatorische zaken uit handen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen
 • Een collectieve stand heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers
 • De kosten zijn lager
 • Paviljoens worden goed bezocht door pers- en VIP-groepen
 • Promotie en ondersteuning b-to-b meetings (dit doen we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry. DEWA heeft aangeboden om deelnemers te helpen bij maken van afspraken met autoriteiten in Dubai. 

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry verschillende b-to-b activiteiten zoals matchmakings en bedrijfspresentaties. 

Ook deelnemen?

Deelname is al mogelijk vanaf  3.500,- voor een standaard deelname. Voor start-ups zijn er verschillende regelingen mogelijk. Heb je meer vierkante meters nodig, dan kun je contact met ons opnemen. Het Holland Paviljoen gaat door bij minimaal tien deelnemers. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

DEWA organiseert al sinds 1999 de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai. Op dit zeer internationale event presenteren meer dan 20 landen hun kennis en kunde middels een 'country pavilion'. Meer dan 25.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Allemaal zijn zij op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering. Meer informatie over de WETEX vind je ook op de website

iconen.jpg