Missie

Missie Boston 'Energy Systems & Sustainable Buildings'

 • Datum, tijd en plaats
  • 17 september 2019 - 20 september 2019 | hele dag | Boston
 • Contactpersoon
  Aafke Mak
  (079) 353 11 03
  Mail mij
 • Kosten
  FME-leden betalen € 500,- excl. reiskosten en verblijfFME lid worden?
  Ook niet-leden betalen € 500,- excl. reiskosten en verblijf
  Genoemde bedragen zijn exclusief btw

FME, Energy Storage NL, RVO en InnovationQuarter, onderdeel van Trade & Innovate NL, bereiden een Privaat-Publieke Samenwerkingsmissie voor naar Boston met als thema 'Energy Systems & Sustainable Buildings'. Ben jij een cleantech-ondernemer met een innovatieve technologie gerelateerd aan energiesystemen of duurzaam bouwen, bijvoorbeeld in de gebouwautomatisering, circulaire bouwmaterialen, installatietechniek, of energieopslagsystemen? En ben je geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële klanten en/of partners aan de Amerikaanse Oostkust? Schrijf je dan in voor deze missie.

Matchmaking

Tijdens de missie bieden we de kans om de Amerikaanse markt en kansen te ontdekken, relevante connecties te leggen en is er de mogelijkheid innovaties aan lokale partijen te introduceren. Samen met Scandinavische bedrijven zullen we toonaangevende bedrijven bezoeken, zullen er workshops en showcases zijn en is er genoeg mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast is er de mogelijkheid om B2B-matchmaking te doen, omdat gelijktijdig in Boston ook Horizon 19 gehouden wordt. Hierdoor zijn er veel bedrijven, investeerders en potentiële klanten en/of partners aanwezig. Van elke deelnemer wordt een buyer-profile gemaakt zodat we de beste matches kunnen maken.

Meest energiezuinige stad van de VS

Boston is koploper in de VS als het gaat om de voorbereiding van de gevolgen van klimaatverandering en het verlagen van de CO2-uitstoot. De stad is vier jaar geleden uitgeroepen tot de meest energiezuinige stad van de VS en won in 2018 de Bloomberg American Cities Climate Change. Aangezien (niet)woongebouwen in Boston de bron zijn van 70% van de uitstoot van broeikasgassen, zijn infrastructuur en bouwen een belangrijk aandachtspunt bij het aanpakken van de klimaat- en emissieproblemen van de stad. Het ecosysteem in Boston en de staat Massachusetts dragen bij aan gunstige omstandigheden om innovaties door te voeren. Kortom, kansen zijn er in Boston genoeg.

Boston_.jpg

500 euro korting

Bedrijven die deelnemen aan BOSteRDAM ontvangen 500 euro korting op de deelname aan de deze missie.

Lees meer over BOSteRDAM

Meer weten?
Aafke MakBusiness Development Manager