Bijeenkomst

Stoffendag 2017

  • Datum, tijd en plaats
    • 12 december 2017 | 09:30 tot 16:30 | Ede | De Reehorst
  • Kosten
    Met de kortingscode krijg je 50,- korting op de deelnameprijs van € 125,- FME lid worden?
    Voor niet-leden bedraagt deelname € 125,- p.p.
    Genoemde bedragen zijn exclusief btw

Op 12 december 2017 organiseren de diverse brancheorganisaties van downstream gebruikers van chemische stoffen, in samenwerking met de handel en de producenten van chemische stoffen, een nieuwe editie van de Stoffendag. Ben je lid van FME? Dan kun je met korting naar deze bijeenkomst.

FME-leden krijgen 50,- korting op de deelnameprijs. Hiervoor heb je een speciale code nodig. Deze kun je via mail opvragen bij een van onze medewerkers van het FME Serviceteam.

Vraag de kortingscode aan

Workshops

Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. Deelnemers kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten je bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen je op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving. Daarnaast biedt de Stoffendag deelnemers de gelegenheid om te netwerken en is er tijd voor het bezoeken van een uitgebreide informatiemarkt.

Meer informatie over de Stoffendag 2017 vind je op de website

Partners van de Stoffendag 2017 zijn MKB Nederland, VNO-NCW, NVZ, VVVF, NAV, VNCI, NRK, ION, Verbond van Handelaren in Chemische Producten en FME. 

partners.jpg