Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht ziet toe op de juridische relatie tussen een werkgever en een werknemer en valt uiteen in het collectieve en het individuele arbeidsrecht. Als werkgever word je bijna dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke vragen.

Het arbeidsrecht is een van de rechtsgebieden die met grote regelmaat verandert.  Daarom houdt FME je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Dat doen we met kernachtige samenvattingen die van belang zijn voor de dagelijkse praktijk in jouw onderneming. Daarnaast staat FME klaar om je in lastige situaties te adviseren.

event

Wwz in de praktijk en de verstrekkende gevolgen voor werkgevers

De Wet werk en zekerheid werd ruim een jaar geleden ingevoerd. Maar weet jij hoe deze in de praktijk wordt toegepast? In deze workshop gaan we na hoe rechters zijn omgegaan met een aantal specifieke onderwerpen. Sommige uitspraken zijn zeer verrassend en ook belichten we uitspraken die verstrekkende gevolgen voor de werkgever kunnen hebben. Bijvoorbeeld de bedenktermijn bij vaststellingsovereenkomsten. We gaan in de workshop ook in op het herkennen van knelpunten en hoe je die kunt vermijden. Lees meer

Direct aanmelden
€ 295 p.p. € 595 p.p.

Wet Werk en Zekerheid

Het arbeidsrecht is flink aan het veranderen. Onder meer door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, de Wet aanpak schijnconstructies, de Wet flexibel werken en de wet Doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd. Wat zijn de gevolgen daarvan voor jou als werkgever? FME houdt je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen.