HR Management

Focus op performance

Medewerkers in de technologische industrie zijn van essentieel belang om onderscheidend te zijn én te blijven.

De FME HR-adviseurs staan klaar om je te adviseren en ondersteunen bij concrete HR-vraagstukken. We kennen de industrie en zetten al onze kennis en ervaring in om je actuele vraagstukken op te lossen. We benchmarken continu de beloningen en arbeidsvoorwaarden in onze markt. We helpen je bij het inrichten van je organisatie, het vaststellen van je organisatieontwerp en het vertalen naar concrete HR-instrumenten, zoals functiehuis, beloning en beoordeling om de gewenste performance te behalen.

 

download

Rapport Smart Working | Maak werk van technologie

FME heeft Berenschot en TIAS opdracht gegeven voor een onderzoek naar de invloed van technologische ontwikkelingen op werk in de industrie – een onderzoek waar ruim 6.900 medewerkers aan hebben meegewerkt. Vrijwel alle medewerkers zien dat er in hun bedrijven gewerkt wordt met nieuwe technologie.

Lees het rapport

 

Het FME HR-team helpt je de volgende stap te zetten naar een professionele organisatie. Met focus op resultaat en hart voor je mensen. Verantwoordelijkheden worden daarmee scherp gesteld, waardoor medewerkers in staat zijn eigenaarschap te tonen.

FME Duurzame Inzetbaarheidsmodules

Het doel van Duurzame Inzetbaarheid is om medewerkers competent, betrokken, tevreden, vitaal en daarmee productief te houden - nu en in de toekomst. FME biedt twee modules om dit te bewerkstelligen, een beperkte en een uitgebreidere. Deze kenmerken zich doordat we echt concreet aan de slag gaan met de mensen die het betreft. Voor beide modules kan een ESF-subsidie aangevraagd worden.