Cao Metalektro

FME vertegenwoordigt als enige werkgeversorganisatie de werkgevers bij het cao-overleg in de Metalektro. Ruim duizend van de 2.200 leden die FME telt, vallen onder deze cao. Het gaat om bedrijven die zowel nationaal als internationaal actief zijn binnen diverse sectoren zoals hightech, engineering, machinebouw, scheepsbouw, elektrotechniek en transportmiddelen.

download

Cao Metalektro 2015 - 2018

FME-leden hebben twee exemplaren van het boekje cao Metalektro 2015 - 2018 ontvangen. Meer nodig? Bestel ze hier. De Engelstalige versie is ook beschikbaar. Je kunt deze onderaan op deze pagina bestellen.

Bestellen
€ 15,-€ 25,-

De Metalektro heeft een aantal cao’s waaronder de Arbeidsvoorwaarden cao Metalektro, een aanvullende cao Systeem voor Arbeidsomstandigheden (SAO), de cao Arbeidsmarkt en Opleiding (A+O) en de pensioenregeling (PME).

De cao’s Metalektro worden afgesloten met FNV, CNV Vakmensen, De Unie en VHP2.

De cao’s voor de Metalektro lopen van 1 mei 2015 tot 1 juni 2018.

FME Community Cao Metalektro

Uit het onderzoek dat FME heeft laten uitvoeren, blijkt dat ondernemers niet alleen behoefte hebben aan maatwerk, maar ook aan een transparanter proces met meer ruimte voor dialoog. De FME-lidbedrijven die onder de cao Metalektro vallen, vinden de community onder 'Mijn FME - mijn communities' of kunnen een login aanvragen.

FME Community Cao Metalektro

Exclusief voor FME-leden

Op de FME Community Cao Metalektro kun je met je collega-ondernemers en met de werkgeversdelegatie de dialoog aangaan. Leden die bij de cao Metalektro betrokken zijn, vinden de FME Community Cao Metalektro onder 'Mijn FME - Mijn Communities'. Nog geen login voor deze community? Regel dit vandaag nog. Vragen? Bel (088) 400 8 400.

Krijg toegang tot de FME Community Cao Metalektro

Meer weten?
Henri KroezenManager Cao en Pensioen