Elton B.V. over strategieontwikkeling onder begeleiding van FME

Strategie via leiderschap naar de werkvloer

Rudi Dijksterhuis, directeur-eigenaar: “FME heeft ons op het spoor gezet van een werkbare strategie. Het MT heeft de voorzet gegeven en samen met het middenkader maken we de vertaling naar praktische actiepunten. Elton wil zijn vooraanstaande marktpositie waarborgen. In de huidige markt is dat niet eenvoudig. Focus, innovatie en gedreven medewerkers zijn daarbij onmisbare factoren. FME heeft ons begeleid om onze strategie eenduidig te formuleren én te implementeren. We zijn nu samen met ons middenkader plannen aan het  uitvoeren om ons denkwerk in  concrete resultaten om te zetten."

Strategieontwikkeling

FME begeleidt ondernemingen bij het formuleren, aanscherpen én implementeren van de strategie. Leidinggevenden worden in een vroeg stadium betrokken en begeleid om met behulp van performance management een praktische vertaling van de strategie naar alle medewerkers te maken. Directie en MT sponseren intensief zodat op korte termijn de eerste resultaten merkbaar zijn.  

FME heeft ons op het spoor gezet van een werkbare strategie.

Elton

Elton - producent van tochtprofielen uit Roden - kiest voor zorgvuldige productietechnieken en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de mooie, met zorg geproduceerde profielen in een goede prijs-kwaliteitverhouding leiden tot tevredenheid bij klanten. Het zijn producten die zich allemaal gemakkelijk laten verwerken. Professionele verwerkers die eenmaal kennis hebben gemaakt met de service en kwaliteit van Elton blijven trouwe klanten. Dit blijkt uit de langdurige relatie die het bedrijf met hun partners onderhoudt.