Modulair onderwijsaanbod hbo

De technologische industrie kan niet floreren zonder goed opgeleid technisch personeel. Maar leren en je blijven ontwikkelen stoppen niet nadat je een diploma hebt gehaald. De razendsnelle ontwikkelingen in onze sector - onder andere door de invloed van Smart Industry - vragen om nieuwe kennis en kunde en dus om goed hoger opgeleide medewerkers. Een nieuw flexibel onderwijsaanbod waarbij bedrijfsleven en hogescholen samenwerken, hoort daarbij. FME heeft in samenwerking met een aantal hogescholen in Nederland de uitdaging opgepakt om flexibel en vraaggericht deeltijdonderwijs aan te bieden. Jouw medewerkers kunnen vanaf september 2016 gebruikmaken van deze nieuwe vorm van hoger onderwijs.

Ben jij verantwoordelijk voor HR, opleiding en scholing in jouw bedrijf? Bekijk dan hieronder het onderwijsaanbod van de vier hogescholen. 

Modules kunnen bij meerdere hogescholen worden gevolgd. De modules krijgen een hbo-certificaat dat 10 jaar geldig blijft. Modules zijn stapelbaar waarmee medewerkers uiteindelijk een officieel hbo-diploma kunnen behalen. Een hbo-opleiding Associate degree en/of Bachelor kan onderdeel zijn van een loopbaantraject van een medewerker.