FME Vaartmakers - Creëer je eigen kannibaal

FME introduceert een exclusief innovatieprogramma, een geheime operatie, bedoeld om jouw bedrijf te vernietigen…

De Kannibaal

De Kannibaal is een mini-onderneming binnen je bedrijf die wil uitgroeien tot de grootste concurrent van je eigen bedrijf. Door je eigen kannibaal te creëren en te doorgronden, kun je versneld innoveren en de échte concurrentie voor blijven.

Met jouw hulp ontvoeren wij je beste high-potentials, die radicale oplossingen creëren en in het geheim worden getraind door de Vaartmakers van FME, een team van ict-experts, marketeers, designers en andere creatieve denkers. Zo helpt FME je om nieuwe wegen naar succes te vinden, en om je bedrijf veerkrachtiger, efficiënter en slimmer te maken.

 

 

Directie VMB Automation

Over FME Vaartmakerstraject:

“Het heeft me veel energie gekost, maar hier ben ik wel heel erg tevreden over. Jullie waren kritisch, maar dat heb ik erg gewaardeerd. Bij ons heeft dit heel veel losgemaakt, meer dan jullie als FME vermoeden. Dankzij jullie inbreng hebben wij nu focus te pakken hoe wij nog meer innovatieve projecten naar binnen kunnen halen en zodoende onze bedrijfsgroei te continueren! Het proces heeft voor ons ook samenbindend gewerkt tussen de verschillende afdelingen en disciplines. Dank daarvoor”.

Meer weten?
Annemarie MulderBedrijfsadviseur