Uitgelicht

FME Subsidiekalender

 
Welke actuele subsidies kun je benutten?
Investeren in R&D is noodzakelijk, maar wat zijn de fiscale subsidiemogelijkheden? Helpen innovatiekredieten je verder? Welke regionale of Europese subsidies kunnen worden aangesproken? Hoe ga je om met het combineren van subsidies? Welke zijn het meest geschikt voor je bedrijf? FME helpt je op weg.
MIT
Innovatieve mkb-bedrijven kunnen subsidie aanvragen binnen de subsidieregeling MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). MIT-regeling open.
DHI
Met deze regeling ondersteunt het ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse bedrijven die actief zijn in ontwikkelde landen, opkomende markten en ontwikkelingslanden.
Innovatiekrediet
Het Innovatiekrediet stimuleert de ontwikkeling van veelbelovende en uitdagende innovaties met een uitstekend marktperspectief.
Innovatiebox
Samen met de WBSO is de innovatiebox een belangrijke regeling voor de maakindustrie. Onder internationale druk is deze regeling vanaf 2017 gewijzigd.
Demonstratie Energie Innovatie
De DEI-regeling is bedoeld voor bedrijven die het risico nemen om een innovatieve ontwikkeling op grote schaal te demonstreren. Binnen de DEI zijn er thema’s met elk een eigen budget
WBSO
Wil jij weten of je de volledige potentie van de WBSO benut en of de hieraan verbonden kosten kunnen worden beperkt? Doe dan de FME WBSO Check 2019.
KEI Noord-Nederland
Voor het tijdelijk in dienst nemen of het detacheren van hoogopgeleid personeel of een promovendus, ontvang je subsidie over de brutoloonkosten of detacheringskosten.
DIGIPRO en IPRO-N
Ben je als mkb-bedrijf bezig met productontwikkeling, IT-engineering of technische installaties engineering? Dan zijn de relatief onbekende DIGIPRO en IPRO-N subsidieregelingen mogelijk van toepassing op je bedrijf.
FME Funding en Finance

Het beste advies over je optimale financieringsportfolio

Dankzij FME kun je het maximale uit financierings- en subsidieregelingen halen voor innovatie, groei, energie en duurzaamheidsplannen van je bedrijf.

Neem contact met ons op Lees meer over onze dienstverlening