De uitdaging van Duyvis Wiener

‘Hoe ontwerp ik een RVS-product met exacte maatvoering en maatvastheid in een omgeving met temperatuurwisselingen via vloeistofverwarming en met extreme hygiëne-afdichtingseisen ten aanzien van direct contact met levensmiddelen’. Op Innovation Tuesday bij Duyvis Wiener stond deze vraag op de agenda.

In de levensmiddelensector wordt veel met RVS gewerkt. Dit stelt machinebouwers bij het ontwerpen van nieuwe machines soms voor hele bijzondere uitdagingen. Denk hierbij aan sealing, vloeistof verwarming, maatvast en hygiënisch ontwerpen.  FME lid Duyvis Wiener is met een zeer geavanceerd nieuw productontwerp bezig.

Lees meer in de FME Community

Lees het volledige verslag van deze Innovation Tuesday in de FME Community. Hiervoor heb je een ledenlogin nodig. Heb je die nog niet aangevraagd, regel dit dan eenvoudig online.

FME Community

Doe ook mee

De frisse blik van collega-ondernemers kan je bedrijf beter laten worden. Door verbindingen te leggen, zorgen we voor nieuwe inzichten. Vertel over je eigen ervaring en lees over die van anderen. Deel je mening en doe mee aan discussies over actuele onderwerpen en kom in contact met andere bedrijven!

Ga naar de FME Community

Meer weten?
Marcel van HarenClustermanager Agri & Food