BOOST

BOOST is de actieagenda voor Smart Industry in Oost-Nederland. BOOST maakt Oost-Nederland klaar voor Smart Industry. Het draagt bij aan de versterking van de internationale concurrentiepositie van (mkb-)bedrijven met als doel: behoud en uitbreiding van de maakindustrie in Oost-Nederland. FME is betrokken bij de governance en het verbinden van achterban met dit initiatief. Ook financiert FME samen met de provincies Gelderland en Overijssel een projectleider voor BOOST.

BOOST.jpgDoel project

In Smart Industry draait het om de revolutionaire integratie van ICT en geavanceerde technologieën in de industriële productieketen. Oost-Nederland kent veel kansen om met slimme fabrieken en slimme objecten in een slimme omgeving nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Met het project BOOST maken we Oost-Nederland klaar voor Smart Industry zodat de maakindustrie in deze regio nog beter kan floreren.

Bekijk de nieuwe website van BOOST

staand_JOGsmart industry logo BOOST.jpgVoor wie relevant

Als jij bezig bent met Smart Industry, adoptie of assessment van technologie (sensoren, connectivity, smart products), informatie wil over nieuwe ontwikkelingen of inspirerende voorbeelden wil horen en zien, dan is project BOOST voor jou interessant.

Wie doen er al mee

AWL, Almi, Van Raam, Thales, IJsseltechnologie

Wat levert het op

Hulp bij Smart Industry en het vergroten van je verdienkracht.

Hoe kun je meedoen

Meld je aan bij Sjoerd Keijser, E sjoerd.keijser@fme.nl.

 

FME en innovatieprojecten

In vijf regio’s werkt FME samen met lidbedrijven aan innovatie. Vanuit kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Apeldoorn, Groningen en Zoetermeer initiëren en ontwikkelen vijf Business Development Managers samenwerkingsverbanden en innovatieprojecten. Doe jij ook mee?

Welke projecten lopen er? FME Regio Oost

Meer weten?
Sjoerd KeijserBusiness Development Manager Regio Oost