FME Innovatiescan voor de technologische industrie

In de huidige turbulente omgeving is het geen relevante vraag meer of bedrijven moeten innoveren of hun business model moeten vernieuwen. Razendsnel veranderende technologieën en strategieën dwingen bedrijven hun business model voortdurend te innoveren. Blijven doen wat je altijd deed, betekent ophouden te bestaan.

FME-Banner_Business-Model-Innovatie-Scan.jpg

Jouw uitdagingen

Durf jij kritisch naar je huidige business model te kijken? Durf je op zoek te gaan naar verbeteringen of uitbreidingen? Of durf je zelfs op zoek te gaan naar een fundamenteel nieuw business model? Hierbij is het noodzakelijk hefbomen en versnellers van innovatie te identificeren en activeren. Uiteindelijk gaat het erom  hoe je je business model verandert, wanneer je dat doet en in welke mate.

Kortingsregeling FME Innovatiescan voor mkb-bedrijven

Onze oplossingen

Met de Innovatiescan bieden we de beste aanpak om je innovatie te versnellen. Hierdoor heb je in korte tijd én met weinig inspanning een goed beeld van de kansen en belemmeringen in je bedrijf om de volgende stappen te zetten. De Innovatiescan bestaat uit een beknopte vragenlijst en levert je direct een handzame, informatieve managementrapportage op. De bedrijfsadviseurs van FME zullen de resultaten van de Innovatiescan presenteren, bespreken en voorstellen doen om je innovatie te versnellen.

Doe de FME innovatiescan!

Doe samen met je collega’s mee aan de FME innovatiescan en de FME Adviseurs zullen een op jouw organisatie toegesneden rapportage - inclusief de benchmark met andere bedrijven uit de technologische industrie - presenteren.  Meld je aan bij:

Kosten

De kosten voor de FME Innovatiescan bedragen € 1.500,- (FME-ledentarief). Niet-leden betalen € 2.500,-. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

  • Rapportage FME Innovatiescan met kansen en belemmeringen
  • Analyse en presentatie van de resultaten van de FME Innovatiescan door FME Adviseurs bij je bedrijf
  • Advies op maat en oplossingsrichting
  • Gratis exemplaar van het boek Re-inventing business - Hoe bedrijven hun businessmodel innoveren van Henk Volberda, Frans van den Bosch en Kevin Heij
  • Maximaal zeven deelnemers per lidbedrijf (bijvoorbeeld MT-leden)

Over de FME Innovatiescan

De scan is ontwikkeld onder verantwoordelijkheid van prof. dr. Henk Volberda, Rotterdam School of Management, Erasmus University en gebaseerd op onderzoek bij honderden bedrijven. Hierdoor biedt het een gedegen referentiekader.

Voer je toegangscode in

Voer hieronder de toegangscode in die je ontvangen hebt van FME Advies.


Heb je per ongeluk een verkeerde code ingevoerd? Neem dan contact met ons op, T (079) 353 11 98.

Doe de FME Innovatiescan

Voor deelname aan de FME Innovatiescan heb je een toegangscode nodig. Vraag deze vandaag nog aan bij FME Advies. Je kunt ons bellen op T (079) 353 11 98.

Of stuur ons een e-mail

Meer weten?
Roy van EnkhuyzenTeamleider Smart Working & Smart Industry