FME Jaarevent 2018

Samen werken aan Techtalent

Ruim baan voor Techtalent

Bij onze tech-bedrijven is volop ruimte voor talent. Technici, ict-ers, bèta-geschoolden maar zeker ook niet-technici kunnen hun hart ophalen en werken aan prachtige producten, slimme oplossingen en technologie die de wereld beter maakt. Maar de concurrentie is moordend. Hoe verleidt jouw bedrijf nieuw talent?

Hoe positioneer je je bedrijf strategisch op de arbeidsmarkt? Hoe benut je je eigen medewerkers als ambassadeurs? En hoe kunnen wij elkaar versterken als het gaat om werken in de technologische industrie? Deze vragen staan centraal tijdens het FME Jaarevent op 15 november. Met veel inspiratie, concrete voorbeelden en netwerken. Tijdens het diner ga je aan tafel in gesprek met een aantal collega-directeuren om ervaringen uit te wisselen.

Save the date

Het FME Jaarevent 2018 wordt gehouden op donderdag 15 november 2018 in de Basiliek in Veenendaal van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief diner).

Persoonlijke uitnodiging

Het FME Jaarevent 2018 is exclusief voor directeuren van FME-lidbedrijven. Begin september versturen wij de persoonlijke uitnodigingen met daarin de mogelijkheid om je aan te melden. 

Locatie

Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Meer weten?