Onderwijsaanbod Fontys

Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Naast onderwijs legt Fontys zich met 39 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.

Fontys logo met kader.jpgBij Fontys studeren ruim 44.000 studenten en werken zo'n 4.400 medewerkers. Samen met onze partners in de samenleving willen wij de vragen van de toekomst medeformuleren, agenderen, onderzoeken en zo mogelijk oplossen.

Fontys biedt onder de merknaam Fontys Pro een breed aanbod opleidingen voor de professional waarbij we antwoord geven op de vraag en behoefte voor verder leren en ontwikkelen.

 

Ad Engineering

Nieuw in Venlo is de Associate Degree Engineering, een flexibele opleiding gericht op professionals uit het werkveld die zich willen (blijven) ontwikkelen op een manier die past bij hun werk- en leeromgeving: expertise die direct toepasbaar is in het werk. Het flexibele programma is zo opgebouwd dat snel ingespeeld kan worden op (nieuwe) ontwikkelingen en professionals makkelijker een eigen leerroute kiezen.

Lees meer over de MODULAIRE opleiding Ad Engineering

Contactpersoon Fontys Venlo
Chantal Teeuwen
T 088-50 78 923 | E c.teeuwen@fontys.nl