Onderwijsaanbod Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op. Daarnaast werkt de Hanzehogeschool aan nieuwe oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. Samen met bedrijven en instellingen ontwikkelen we toepasbare, praktijkgerichte kennis.

Instituut voor Engineering

Logo Hanzehogeschool Groningen met kader.jpg

De deeltijdopleidingen van het Instituut voor Engineering zijn flexibel van opzet. Hierdoor is een betere aansluiting mogelijk op de opleidingsbehoefte van een professional. Met jouw werkervaring, vaardigheden en jouw persoonlijke situatie wordt rekening gehouden in het onderwijsprogramma. Jouw ontwikkelvraag is daarbij ons startpunt; het antwoord erop vullen we samen met je in. 

Ad Projectleider Techniek

De  Associate degree in technisch management (Ad Projectleider Techniek) is volledig modulair, flexibel en in eigen tijd en tempo te volgen, waarbij de modules gezamenlijk stapelen tot een diploma. Maar je kunt ook kiezen voor een of meer losse modules. Per module beslis je zelf of je jouw opleiding wilt voortzetten en of je losse modules wilt stapelen tot een diploma.

Lees meer over de MODULAIRE OPLEIDING Projectleider Techniek Associate degree 

Contactpersonen Engineering deeltijd Hanzehogeschool Groningen
Fiona Schrage en Nelleke Vrij-Molenaar
T 050-595 4571 | E info.eng.dt@org.hanze.nl

Leergang Mechtronica i.s.m. Neopost Technologies

In 2016 is de Hanzehogeschool Groningen gestart met een speciaal aanbod voor Neopost Technologie ontwikkelde leergang Mechtronica. Deze leergang wordt vanaf april 2018 opnieuw aangeboden. De leergang is bestemd voor elektrotechnici en werktuigbouwkundigen die extra kennis en verdieping zoeken op het snijvalk van elektrotechniek en mechanica.

LEES MEER OVER DE LEERGANG MECHATRONICA

Contactpersoon Leergang Mechtronica i.s.m. Neopost Technologies
Bernard Ekker
a.b.ekker@pl.hanze.nl | M 06-53 72 11 71