Onderwijsaanbod Saxion

Saxion is een hogeschool met locaties in Apeldoorn, Deventer en Enschede. De Saxion Parttime School geeft naam en gezicht aan alle deeltijdopleidingen en cursussen binnen Saxion. De nieuwe deeltijdopleidingen hebben een flexibele en modulaire opbouw, waarmee maximaal wordt ingespeeld op de (werk-)situatie van de deeltijdstudenten. Daarnaast worden reeds door werkervaring verworven kennis en competenties van studenten maximaal vertaald naar studieversnelling dan wel een lagere studiebelasting. Belangstellenden kunnen zowel een hele opleiding doen als losse modules volgen.

saxion_met kader.jpg

We bieden de volgende bachelor techniekopleidingen aan:

  1. HBO-ICT business
  2. Mechatronica
  3. Elektrotechniek*
  4. Technische Bedrijfskunde*
  5. Werktuigbouwkunde*

*Nieuwe modulaire opzet vanaf studiejaar 2018-2019

Ad Mechatronica

Verder gaat de Saxion Parttime School ook technische Associate Degree-opleidingen starten vanaf het studiejaar 2018-2019. Er wordt verkend om de AD-Engineering (met diverse uitstroomprofielen) en AD’s op de thema’s Installatietechniek, Procestechnologie en Bouwkunde aan te bieden.

"De techniek staat nooit stil. We moeten bijblijven en we moeten doorstuderen."
Bas Zeper, mechanisch monteur Kaak Groep en Saxion student Mechatronica.
Bekijk de video

Tot slot werkt de Parttime School voortdurend aan actuele vraagstukken uit de markt. Met een aantal bedrijven in het oosten van het land is bijvoorbeeld het initiatief opgepakt om vanaf februari 2018 een maatwerktraject van 10 modules voor Software Engineering aan te bieden.  

Bekijk de aanpak van Saxion

LEES MEER OVER DE DEELTIJD OPLEDING MECHTRONICA

Contactpersoon deeltijd sector Techniek Saxion
Maeike Woudstra
E m.p.j.woudstra@saxion.nl | M 06 53724192