Nieuws08.06.2018

In 2019 houdt ISDN op te bestaan

Maak jij op dit moment nog gebruik van ISDN? Dan is het belangrijk om je te oriënteren op de mogelijkheid van vast bellen via de Cloud. Per 1 september 2019 wordt er in Nederland namelijk geen ISDN meer geleverd. Zakelijk VoIP is dé opvolger van je huidige ISDN-lijn.

liggend_Telefonie.jpgZakelijk VoIP: voordelig vast bellen via de Cloud

Zakelijk VoIP is een flexibele telefoonoplossing in de Cloud. Veranderen je wensen of het aantal medewerkers, dan verandert de centrale met je mee. Met Zakelijk VoIP betaal je een vast bedrag per medewerker per maand. Een telefooncentrale op jouw locatie is dan niet meer nodig.

Daarnaast bevat Zakelijk VoIP een aantal handige standaard functionaliteiten.

  • Wachtmuziek
  • Nachtschakeling
  • Beheer App

FME Ledenvoordeel

Met FME Ledenvoordeel bij Telfort Zakelijk profiteer je van korting. De hoogte van je voordeel is afhankelijk van de looptijd van je licenties. Je korting kan bijvoorbeeld oplopen tot wel 50% op het draadloze IP toptoestel met HD Voice en kleurenscherm. Informeer snel en maak direct gebruik van dit aanbod.

FME Ledenvoordeel

Als ondernemer heb je vaak te maken met veel leveranciers op tal van terreinen die niet behoren tot de primaire inkoop. Vaak kost het een heleboel tijd om dit allemaal te managen. Tijd die je eigenlijk aan andere zaken wil besteden. Toch wil je er wel zeker van zijn dat je niet te veel betaalt. Voor al deze zaken heeft FME voordeelpakketten die je hiervoor kan gebruiken

Lees meer over ons voordelige aanbod

Meer weten?
FME Ledenvoordeel