Nieuws24.06.2019

Bespaar op sociale zekerheid en ontvang 10% korting!

Sociale zekerheid. Voor veel werkgevers neemt het vooral veel verplichtingen en kosten met zich mee. Maar wat weleens wordt vergeten, is dat de juiste inrichting en uitvoering van sociale zekerheid niet alleen geld kost, maar ook grote sommen geld oplevert. Maak van sociale zekerheid prioriteit en zorg dat je zicht hebt op de kosten, maar ook op mogelijke inkomsten. Als je dat doet, zal je snel merken dat je geld overhoudt.

liggend_Equivalence-foto 660 x 440.jpgDe aanpak van Equivalence

Equivalence, partner van FME Ledenvoordeel, is autoriteit in sociale zekerheid. Kies je voor een samenwerking met Equivalence? Dan weet je zeker dat je alle regelingen benut en nooit meer premies afdraagt dan strikt noodzakelijk. Wij praten dan niet over een verschil van een paar honderd euro. Het gaat om duizenden en vaak zelfs tienduizenden euro’s. Kortom, de samenwerking met Equivalence biedt grote voordelen:

  • Minimale kosten, maximale opbrengsten
  • 100% compliant
  • Minimale tijdsinvestering van eigen medewerkers, volledige ontzorging

De werkzaamheden worden bij Equivalence ondergebracht in het Personal Expertise Quality Center (PEQC). Dat staat voor:

  • Personal | Persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon.
  • Expertise | Equivalence is dé autoriteit in de sociale zekerheid.
  • Quality | Equivalence levert kwaliteit en borgt het belang van haar relaties.
  • Center | De uitvoeringen worden op locatie bij Equivalence uitgevoerd.

Wil je meer weten over de aanpak van Equivalence? Je leest het hier. Op de website wordt de werkwijze uitgebreid toegelicht.

Sturen op resultaat

Hoe weet je zeker dat je investering in de samenwerking met Equivalence iets oplevert? Met de frequente dashboards word je onder meer op de hoogte gehouden van de voortgang en resultaten die worden geboekt. Er wordt duidelijk inzichtelijk gemaakt wat de toegevoegde waarde van Equivalence is en welk financieel rendement is behaald.

10% korting voor FME-leden

Als lid van FME ontvang je 10% korting op de dienstverlening van Equivalence. Afhankelijk van de soort dienstverlening kun je kiezen tussen 'no cure no pay', een uurtarief of een vast totaalbedrag. Benut je alle beschikbare regelingen? En ben je benieuwd hoe je kunt besparen op sociale zekerheid? Neem vrijblijvend contact op met Equivalence. Bezoek www.equivalence.nl of bel (085) 303 43 54.

FME Ledenvoordeel

Als ondernemer heb je vaak te maken met veel leveranciers op tal van terreinen die niet behoren tot de primaire inkoop. Vaak kost het een heleboel tijd om dit allemaal te managen. Tijd die je eigenlijk aan andere zaken wil besteden. Toch wil je er wel zeker van zijn dat je niet te veel betaalt. Voor al deze zaken heeft FME voordeelpakketten die je hiervoor kan gebruiken

Lees meer over FME Ledenvoordeel

Meer weten?
FME Ledenvoordeel