Nieuws13.03.2020

Continuïteit FME-dienstverlening

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, wil ik je graag informeren over hoe wij hiermee omgaan. Ook in deze onzekere tijden kun je op FME rekenen voor advies, belangenbehartiging en ondersteuning. 

Ineke 660.jpgIn het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen we uiteraard bij om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd voelen wij als ondernemersvereniging ook de verantwoordelijkheid om, daar waar mogelijk, bij te dragen aan de continuïteit van onze lidbedrijven. Daarom blijft onze dienstverlening beschikbaar.

Coronavirus meld- en informatiepunt

Via ons meld- en informatiepunt delen we alle praktische informatie over hoe organisaties om kunnen gaan met het coronavirus, en bijvoorbeeld welke regelingen er zijn. Houd deze pagina in de gaten. Heb je een vraag, dan kun je deze hier ook stellen. 
In de lobby zijn wij bovendien ook druk bezig om voor goede noodmaatregelen te zorgen. Laat ons weten waar jullie behoefte aan hebben, dan nemen we dit mee. 

Website en nieuwsbrief

Via deze website en de wekelijkse nieuwsbrief informeren wij je graag over onze dienstverlening, handige (online) tools en het laatste nieuws. 

Adviseurs

Onze adviseurs werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn beschikbaar voor advisering. Wij hebben ze gevraagd om creatief te zijn in het onderhouden van contact met leden, bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, Microsoft Teams of Skype. Als je graag met onze adviseurs in persoon wilt afspreken, dan blijft dat mogelijk, met inachtneming van de richtlijnen van de Rijksoverheid en de richtlijnen van jullie eigen organisatie.

FME Serviceteam

Het FME Serviceteam is het beste bereikbaar via de e-mail: fmeserviceteam@fme.nl of raadpleeg eerst de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bijeenkomsten

De meeste FME-bijeenkomsten in maart zijn afgezegd, of worden verplaatst naar een later moment dit jaar. Sommige bijeenkomsten worden omgezet in webinars. Voor kleinere bijeenkomsten met minder dan 20 deelnemers kijken we per bijeenkomst wat we gaan doen. Deelnemers ontvangen hiervan bericht vanuit de desbetreffende organisatoren. 

Bovenstaande maatregelen gelden tot en met 31 maart.

Heb je vragen over het bovenstaande, stuur dan een e-mail naar info@fme.nl
Wij blijven je als vereniging ook in deze onzekere tijden graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME 

FME