Nieuws17.11.2015

Doe de FME Innovatiescan

Dé tool voor jouw innovatieplannen

In de huidige turbulente omgeving is het geen relevante vraag meer of bedrijven moeten innoveren of hun business model moeten vernieuwen. Razendsnel veranderende technologieën en strategieën dwingen bedrijven hun business model voortdurend te innoveren. Blijven doen wat je altijd deed, betekent ophouden te bestaan. Het gaat erom hoe je je business model verandert, wanneer je dat doet en in welke mate. De FME Innovatiescan helpt je bij het maken je keuze.

beeld_inn scan.jpgJouw uitdagingen

Ga je het huidige business model verbeteren of uitbreiden? Of ga je op zoek naar een fundamenteel nieuw business model? Je beslissing zal je moeten nemen op basis van je klanten of op je eigen visie. Daarbij is het noodzakelijk hefbomen en versnellers van innovatie te identificeren en activeren.

Onze oplossingen

Met de FME Innovatiescan bieden we de beste aanpak om je innovatie te versnellen. De scan is ontwikkeld onder verantwoordelijkheid van prof. dr. Henk Volberda, Rotterdam School of Management, Erasmus University en gebaseerd op onderzoek bij honderden bedrijven. Hierdoor biedt het een gedegen referentiekader. De Innovatiescan bestaat uit een beknopte vragenlijst en levert je direct een handzame, informatieve managementrapportage op. De bedrijfsadviseurs van FME zullen de resultaten van de Innovatiescan presenteren, bespreken en voorstellen doen om je innovatie te versnellen.

Doe de FME Innovatiescan!

Doe samen met je collega’s mee aan de FME Innovatiescan en onze adviseurs zullen een op jouw organisatie toegesneden rapportage - inclusief de benchmark met andere bedrijven uit de technologische industrie - presenteren.

Kosten

De FME Innovatiescan is exclusief voor FME-leden. De kosten bedragen € 1.500,- (exclusief btw en inclusief reiskosten). Inbegrepen in dit tarief zijn:

  1. Boek 'Re-inventing Business, hoe Nederlandse bedrijven hun businessmodel vernieuwen' door Henk Volberda, Frans van den Bosch en Kevin Heij
  2. Rapportage FME Innovatiescan
  3. Analyse en presentatie van de resultaten van de FME Innovatiescan door FME adviseurs op locatie opdrachtgever
  4. Advies op maat en oplossingsrichting
  5. Maximaal zeven deelnemers per lidbedrijf
Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je de FME Innovatiescan doen? Neem contact op met de medewerkers van FME Advies, T (079) 353 11 98.

Of stuur ons een e-mail

Meer weten?
Annemil KaethovenBedrijfsadviseur