Nieuws28.11.2019

Eenvoudig werken aan verplichte energiebesparing

Verbruikt jouw bedrijf jaarlijks vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas? Dan ben je verplicht om de erkende maatregelenlijst Energiebesparing in te vullen en deze te rapporteren in het eLoket van RVO.

Nog niet gedaan?

Heb je dit nog niet gedaan? Kijk dan snel op deze pagina voor de te nemen stappen

Uitvoeren van de maatregelen

Als je de erkende maatregelenlijst Energiebesparing hebt ingevuld en hebt gerapporteerd in het eLoket van RVO voldoe je aan de informatieplicht. En nu? Welke maatregelen ga je uitvoeren? FME Energievoordeel maakt het je makkelijk met een speciaal energiemanagementsysteem én een speciale module Projectbeheer. Hiermee heb je altijd inzicht in jouw energieverbruik én kun je gericht werken aan energiebesparing. En nu ook nog eens extra aantrekkelijk omdat de eerste twee maanden gratis zijn!

Energiemanagement van FME Energievoordeel

Energievoordeel 660 x 440.jpgMet het energiemanagementsysteem (Energieregistratie- en bewakingssysteem EBS) van FME Energievoordeel heb je volledig grip op jouw energieverbruik, kosten en budget. Wij helpen je met het inzichtelijk maken van energiebesparende maatregelen en werken met alarmeringen om jouw afname te bewaken. Je ontvangt van ons de gewenste rapportages en adviezen op het door jouw gewenste tijdstip. Wij gaan dus verder dan signaleren. Verdere analyses op geconstateerde afwijkingen en verbeteringen doorvoeren is waar FME Energievoordeel het verschil maakt.

Extra module Projectbeheer

Maak je al gebruik van het EBS van FME Energievoordeel? Overweeg dan de extra module Projectbeheer toe te voegen aan jouw energiemanagementsysteem. Hiermee kun je jouw energiebesparende maatregelen prioriteren en plannen in de tijd, de voortgang volgen en de gerealiseerde energiebesparing monitoren. En over vier jaar rapporteer je moeiteloos jouw informatieplicht vanuit deze module aan de overheid.

Nu de eerste twee maanden gratis

Profiteer nu van het speciale FME-ledentarief voor ons energiemanagementsysteem. Als je nog voor februari 2020 besluit gebruik te gaan maken van het systeem, zijn de eerste twee maanden gratis. Je betaalt dan slechts € 300,- voor het eerste jaar.

Vraag jouw gratis demo aan of meld je direct aan via fme@e-s.eu.

Meer weten?

Eerst meer weten over energiemanagement of de energiebesparingsplicht? Neem contact op met FME Energievoordeel via telefoonnummer (030) 639 05 21. Wij staan je graag te woord. Kijk voor meer informatie over FME Energievoordeel op www.fme.nl/ledenvoordeel.

*Deze speciale aanbieding is geldig tot en met 31 januari 2020.