Nieuws23.07.2018

Eerste winnaar FME Ondernemersonderzoek 2018

Geert Bloemhof van SMI Plaatwerk uit Leeuwarden is de eerste winnaar van een dinercheque ter waarde van 100 euro als dank voor zijn deelname aan het FME Ondernemersonderzoek 2018. Van harte gefeliciteerd!

FME Ondernemersonderzoek

Het FME Ondernemersonderzoek is uitgezet onder alle directeuren van de FME-lidbedrijven en een aantal aangesloten brancheverenigingen en staat open tot eind augustus. In de komende weken worden nog 4 dinercheques verloot onder de respondenten.

Waar loop jij tegenaan?

Via het jaarlijkse FME Ondernemersonderzoek peilen we bij onze leden wat hen bezighoudt en waar ze tegenaanlopen. De vragen gaan over een breed scala aan onderwerpen, zoals innovatie, organisatiestrategie, opleiding en ontwikkeling, maar ook enkele actuele onderwerpen, zoals de handelsoorlog, de Brexit en het tekort aan personeel.

Uitkomsten

Met deze uitkomsten kunnen we onze dienstverlening nog beter afstemmen op de behoeftes van onze leden en kunnen we positie innemen op een aantal onderwerpen richting onder andere de Nederlandse en Europese politiek. De rapportage wordt naar verwachting eind september gepubliceerd.

Ook meedoen?

Dinercheque.jpgWil je ook deelnemen aan het FME Ondernemersonderzoek 2018, maar heb je de link niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar businessintelligence@fme.nl en je ontvangt dan zo snel mogelijk alsnog de uitnodiging om deel te nemen.