Nieuws06.09.2019

Exclusieve ledenkorting op internationale reis- en werkdocumenten bij CIBTvisas

Het verkrijgen van een visum of paspoort is de eerste stap op weg naar een geslaagde reis. Onze partner CIBTvisas biedt je de makkelijkste, snelste en veiligste manier om een visum aan te vragen. Daarnaast kan CIBTvisas je ook helpen bij het verkrijgen van andere documenten zoals uitnodigingsbrieven, legalisaties en A1/E101-certificaten. Als FME-lid ontvang je bovendien 10% ledenkorting.

Ervaren partner voor al je visumaanvragen en legalisaties

CIBTvisas is met ruim 50 jaar ervaring uitgegroeid tot de grootste en bekendste verwerker van internationale reisdocumenten ter wereld. Met de uitgebreide website van CIBTvisas of een voor jouw bedrijf op maat gemaakte (gratis) portal heb je eenvoudig toegang tot alle benodigde visumaanvraagformulieren en het laatste nieuws over vereisten met betrekking tot visumaanvragen. Je kunt eenvoudig online de status van je aanvraag inzien en als bedrijf krijg je via een eigen account volledig inzicht in de transacties en actuele status van de aanvragen van je medewerkers op de website.

Direct gebruikmaken van de 10% ledenkorting?

Speciaal voor FME-leden biedt CIBTvisas een korting van 10% aan op de standaard bemiddelingskosten bij het aanvragen van visa en/of legalisaties.

  • Wil je, als FME-lid, kosteloos een voor jouw bedrijf op maat gemaakte portal bij CIBTvisas openen en gebruikmaken van de ledenkorting? Neem dan contact op met het Sales Support team van CIBTvisas via NL-FME@cibt.nl en (070) 315 02 75.
  • Heb je, als FME-lid, reeds een eigen portal bij CIBTvisas zonder ledenkorting, stuur dan een e-mail naar NL-FME@cibt.nl om alsnog hiervoor in aanmerking te komen.
  • Beschik je, als FME-lid, niet over een eigen portal bij CIBTvisas, dan is het mogelijk om via de algemene FME-portal www.cibt.nl/fme270 je visumaanvraag met ledenkorting te doen.

Meer weten?

Neem voor al je vragen direct contact op met Amrish Bharosa van CIBTvisas via (070) 315 02 75 of Amrish.Bharosa@cibt.nl, hij helpt je graag verder.