Nieuws05.09.2019

Voor FME Technostarters | Presenteer jouw bedrijf in vakblad Vraag & Aanbod

Vraag & Aanbod is het vakblad voor de maakindustrie. In samenwerking met FME maakt Vraag & Aanbod een reeks van artikelen rond FME Technostarters en jij kunt jouw onderneming daarin presenteren. Zo vertelt Manfred van der Voort van start-up Icr3ate over zijn bedrijf.

Logo_ICR3ATE_newpayoff2015_0.pngStart-up Icr3ate 

Manfred van der Voort is geen starter in de letterlijke betekenis van het woord. Na een eerste start-up ICR3ATE dat in 2010 jammerlijk mislukte, is hij in 2015 zijn tweede versie van Icr3ate gestart. Deze start-up houdt zich bezig met prototyping op basis van de drie disciplines mechanica, elektronica en software. "Wij ontwikkelen slimme apparaten en diensten voor met name de onderkant van het mkb." 

Lees het verhaal van Technostarter Icr3ate

Bereik 16.500 lezers in de maakindustrie

Vraag & Aanbod brengt wekelijks aan 16.500 lezers praktische ondernemersgerichte informatie voor bedrijven in het industriële midden- en kleinbedrijf, handel, bouw, industrietechniek, reparatietechniek en zakelijke dienstverlening. Daarnaast worden met de twee keer per week verschijnende e-mail nieuwsbrief 10.000 lezers bereikt. Veruit het grootste deel van de lezers is directeur/eigenaar in de maakindustrie.

Wil jij jouw innovatie presenteren aan potentiële klanten, toeleveranciers of samenwerkingspartners, in bijvoorbeeld de machinebouw, metaalindustrie of elektrotechnische industrie? Stuur dan een mail aan Patrick Blommerde. We nemen dan snel contact met je op om gezamenlijk te bepalen of er een match is en een afspraak te maken voor een interview in jouw bedrijf door een journalist van Vraag & Aanbod. Naast Vraag & Aanbod bekijken we vervolgens ook in welke FME-communicatiekanalen we jouw interview kunnen plaatsen.

 

Meer weten?
Patrick BlommerdeManager Marketing

Gerelateerde events