Nieuws29.08.2019

Interactieve pdf van cao Metalektro 2018-2021 beschikbaar

De handige interactieve pdf van cao Metalektro 2018-2021 is vanaf nu te downloaden van de FME-site (exclusief voor FME-leden).

Cover Cao Metalektro.jpgDe teksten zijn gemoderniseerd en vereenvoudigd waar dat mogelijk was. Zowel tussen de hoofdstukken als daarbinnen zijn verschuivingen aangebracht om tot een logischere indeling te komen. Voor in het cao-boekje staat een heldere leeswijzer waarin de belangrijkste verschillen worden uitgelegd. Tenslotte is ook regelmatig gebruik gemaakt van tabellen om het overzicht te bewaren.

Download de interactieve pdf van de cao Metalektro*

* exclusief voor FME-leden met een ledenlogin

Versturen cao-boekjes naar FME-leden

De cao-boekjes zijn inmiddels gedrukt. In de week van 2 september ontvangt elk FME-lid dat verplicht onder de cao Metalektro valt van FME twee exemplaren van het boekje. Het ROM verstuurt ook één exemplaar van het nieuwe cao-boekje aan elk bedrijf dat onder de cao Metalektro valt.

Bestellen cao-boekjes

Wil je meer exemplaren bestellen van de boekjes cao Metalektro 2018-2021 dan kan dat hier. FME-leden betalen € 15,- per boekje, niet-leden betalen € 25,- (inclusief verzendkosten).

BESTEL

Engelstalige versie van het cao-boekje

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de vertaling van het cao-boekje in het Engels. Naar verwachting is deze de tweede helft van september beschikbaar. Zodra deze er is, laten wij dit weten. Deze is dan ook te downloaden en te bestellen.