Nieuws26.11.2019

Je eigen bedrijfsjurist van FME Advocaten

Elk bedrijf heeft regelmatig behoefte aan goed juridisch advies bij het afsluiten van in- en verkoopcontracten of arbeidsrechtelijke vraagstukken. De juridische aspecten bij het (internationaal) zakendoen zijn steeds belangrijker en complexer geworden. Het is van belang om vooraf juridisch advies in te winnen om aansprakelijkheidsclaims, geschillen en hoge extra kosten te voorkomen.

Contract 660.jpgAls FME-lid heb je altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van gespecialiseerde advocaten van FME tegen gunstige ledentarieven.

Inhouse bedrijfsjurist

Als FME-lid kun je FME Advocaten ook inzetten als je bedrijfsjurist op locatie (inhouse bedrijfsjurist). We spreken dan af op welke dag en met welke frequentie je FME-bedrijfsjurist bij jouw bedrijf aanwezig is. Hiermee kun je laagdrempelig juridische vragen voorleggen aan de bedrijfsjurist en kunnen wij je bedrijf en je medewerkers goed leren kennen.

Al voor € 7.200,- per jaar heb je eens per maand een dagdeel je eigen bedrijfsjurist van FME inhouse!

Wil je meer informatie om FME Advocaten in te schakelen als eigen bedrijfsjurist neem dan contact met ons op. 

FME Advocaten

FME heeft een eigen advocatenpraktijk. Je kunt daar terecht voor advies en rechtsbijstand rond arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht. Onze advocaten kennen de technologische industrie als geen ander en zijn de beste keuze bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

Lees meer

Meer weten?