Nieuws29.08.2017

Laatste winnaar FME Ondernemersonderzoek

Frank van Cooten van Nivora Holding is de vijfde, en tevens laatste, winnaar van de dinercheque die FME ter beschikking heeft gesteld voor deelname aan het FME Ondernemersonderzoek 2017. We bedanken graag alle deelnemers voor hun medewerking. De uitkomsten worden uiteraard teruggekoppeld. Naar verwachting zal dit in september plaatsvinden.

De heer Frans Geurts van NedCard was de vierde winnaar van de dinercheque als dank voor zijn deelname aan het FME Ondernemersonderzoek. Eerdere winnaars waren Eric Rath van Fluidwell, Guus IJzereef van FME-lidbedrijf Kaltenbach Benelux B.V. en een respondent van een lidbedrijf in Hardinxveld-Giessendam.

liggend_shutterstock_109054247_1.jpg

Ondernemersonderzoek

Bij bedrijven in de technologische industrie peilt FME elk jaar een aantal belangrijke punten. Denk aan: Wat is de omzetontwikkeling? Waar zien bedrijven kansen? Tegen welke belemmeringen lopen lidbedrijven tegen aan? Wat zijn ontwikkelingen op HR-gebied?

Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we bijvoorbeeld in Den Haag de verdien- en innovatiekracht van de Nederlandse technologische industrie aantonen. Daarnaast helpt het om onze dienstverlening nog beter in te richten op de behoefte van onze leden.

Meer weten?
Steven van BemmelManager Business Intelligence