Nieuws16.10.2017

Minimaal € 2.500,- per jaar op mobiliteit besparen met DirectLease

Besparen willen we allemaal en daar gaan wij je bij helpen. DirectLease, al jaren de vaste partner van FME Ledenvoordeel, biedt FME-leden 3% korting op de online leasetarieven. Dat is op een wagenpark van tien auto's al snel een besparing van meer dan € 2.500,-* per jaar. De kans voor jou en je collega's om allemaal voordelig in een nieuwe auto naar het werk te rijden.

Waarom DirectLease?

  • Sinds 2001 is DirectLease uitgegroeid tot het online leasebedrijf met de beste service voor de beste prijs.
  • DirectLease werkt met een 'full operational lease-contract' voor bedrijfs- en personenwagens.
  • Alle kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn bij het contract inbegrepen.
  • Op de website kun je een calculatie maken en kijken wat jouw leaseauto zal gaan kosten. Wat je nu calculeert, brengt DirectLease straks in rekening en geen euro meer (uiteraard onder voorbehoud prijswijzigingen importeur).
  • DirectLease geeft je als FME-lid 3% korting op het door jou gecalculeerde maandbedrag. Maak dus kenbaar dat je FME-lid bent.
  • Je kunt rekenen op een uitstekende service met 24-uurs bereikbaarheid en persoonlijke aandacht.

liggend_auto.jpgMaak geheel vrijblijvend een afspraak of neem contact op met onze contactpersoon Martin Holl via 06 - 14 42 68 44. Hij vertelt je graag meer over de persoonlijke dienstverlening en de scherpe en transparante tarieven van DirectLease. 

* Wagenpark van 10 auto’s x € 750,- leasetarief per maand x 3% FME ledenkorting x 12 maanden = € 2.700,-

FME Ledenvoordeel

Als ondernemer heb je vaak te maken met veel leveranciers op tal van terreinen die niet behoren tot de primaire inkoop. Vaak kost het een heleboel tijd om dit allemaal te managen. Tijd die je eigenlijk aan andere zaken wil besteden. Toch wil je er wel zeker van zijn dat je niet te veel betaalt. Voor al deze zaken heeft FME voordeelpakketten die je hiervoor kan gebruiken.

Lees meer over onze voordeelpakketten

Meer weten?
Ed OckhuysenFME Ledenvoordeel