Nieuws02.08.2019

Mobiliteit, klimaatakkoord, geen diesels meer, elektrisch rijden of toch waterstof?

Zie je langzamerhand door de bomen het bos niet meer? Je bent niet de enige! Tijd dus om alle opties eens rustig door te nemen met een onafhankelijke specialist op het gebied van mobiliteit. DirectLease is al jaren dé partner van FME op het gebied van mobiliteit en biedt je nu een vrijblijvende mobiliteitsanalyse aan van je huidige situatie en een blik op de toekomst.

liggend_Foto DirectLease - groot.jpgWat is DirectLease?

DirectLease is een snel groeiende leasemaatschappij die door het gebruik van internet, processen sneller en transparanter laat verlopen en daardoor goedkoper en slimmer kan werken dan traditionele leasemaatschappijen. Bovendien ontvangen FME-leden 3% ledenkorting op hun leasetermijn. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft DirectLease vestigingen in België, Luxemburg en Duitsland. 

Vraag een vrijblijvende mobiliteitsanalyse aan

Wil je meer inzicht in je mobiliteitsbeleid en weten waarop je kunt besparen? Neem contact op met Martin Holl van Directlease via 06 - 14 42 68 44 of martin.holl@directlease.nl voor een vrijblijvende mobiliteitsanalyse van je huidige situatie en een blik op de toekomst.

FME Ledenvoordeel

Profiteer van scherpe prijzen en condities

Met FME Ledenvoordeel profiteer je van hoge kortingen en gunstige condities door collectieve inkoopcontracten met ruim 50 leveranciers. Al meer dan 1.200 leden maken hiervan gebruik. De partners zijn geselecteerd op hun prijs-kwaliteitverhouding en gunstige voorwaarden, maar ook op hun serviceniveau en ervaring in de technologische industrie. Ontdek het gemak van FME Ledenvoordeel en verdien je contributie gedeeltelijk of volledig terug.

Ontdek alle voordelen

Meer weten?
FME Ledenvoordeel