Nieuws13.09.2018

Nieuwe editie CSR Magazine met interview Ineke Dezentjé

Deze week heeft de Cyber Security Raad (CSR) een nieuwe editie van CSR Magazine gepubliceerd. Het magazine staat dit jaar geheel in het teken van de thema’s uit de CSR Meerjarenstrategie 2018-2021, te weten regie en sturing, groeiende (digitale) afhankelijkheid, handhaving en toezicht en nieuwe technologieën. FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming, lid van de Cyber Security Raad, geeft in het magazine haar visie op cybersecurity.

IDHB_magazine_0.jpgVerschillende andere topfunctionarissen en wetenschappers uit overheid en bedrijfsleven geven in dit magazine vanuit hun eigen expertise een visie op hoe we hier in Nederland, Europa en wereldwijd vorm aan kunnen geven.

Lees het magazine

Digitalisering van de industrie biedt vooral kansen, echter de verbinding met het internet kan je bedrijf ook kwetsbaar maken voor onder andere hacks. Zeker omdat onze hoogtechnologische industrie aantrekkelijk is voor economische spionage door buitenlandse bedrijven en andere landen. FME wil haar leden helpen de digitale weerbaarheid te vergroten. Lees meer over cybersecurity