Nieuws07.01.2020

Nieuwjaarsactie: tijd voor een nieuwe koffiemachine

Selecta, onze partner in koffieoplossingen, biedt een ruime keuze aan koffieautomaten voor bedrijven. Met de beste melanges en perfect afgestelde koffiemachines realiseert zij de lekkerste koffievariaties voor jouw medewerkers. Als FME-lid profiteer je tot en met 31 januari 2020 van twee exclusieve aanbiedingen van koffieautomaten.

Je ontvangt bovendien bij de inruil van je oude koffieautomaat je eerste 1.000 koppen koffie en een luxe gevulde theedoos gratis! Als FME-lid profiteer je altijd van korting op de ingrediënten van miofino, Pelican Rouge en Lavazza.

Zia 1 Speed (003).jpgZia 1 Speed
De Zia I instant is makkelijk te bedienen door middel van het grote 10.4″ touchscreen. Door de instant zetmethode ben je verzekerd van snelheid. Alle koffieconsumpties worden in korte tijd gezet. Met de Zia I kies je voor een betrouwbare en snelle automaat.

Actieprijs voor FME-leden:
Nu all-in huurprijs voor €49,- per maand (op basis van 60 maanden), inclusief all-in service*

La Rhea speed (003).jpgLa Rhea Speed
Met de La Rhea Speed ben je verzekerd van een heerlijke kop koffie in korte tijd. Het moderne design en compacte formaat maakt deze automaat ideaal voor bij jou op kantoor. De automaat is eenvoudig in gebruik en stelt iedereen in staat zijn koffie naar wens samen te stellen.

Actieprijs voor FME-leden:
Nu all-in huurprijs voor €29,- per maand (op basis van 60 maanden), inclusief all-in service.

Bestellen?

Neem contact op met Mark Kuijsters van Selecta via (06) 20 012 765 en Mark.Kuijsters@nl.selecta.com. Kijk voor meer informatie over Selecta op de website van FME Ledenvoordeel.

*All-in is inclusief service overeenkomst met FME-voorwaarden. Ontvang bovendien bij de inruil van je oude koffieautomaat je eerste 1.000 koppen koffie en een luxe gevulde theedoos gratis! Deze actie is exclusief voor FME-leden en is geldig tot en met 31 januari 2020.