Nieuws13.07.2020

Nu is het moment om je processen te optimaliseren

FME Kickstart Operations

Kickstart 660x440.jpgIn een Formule 1 race is het ideale moment voor een pitstop als een ‘safety car’ in de baan is. Voor veel bedrijven biedt deze coronacrisis zo’n safety car moment. Juist nu kun je je operationele processen beter organiseren, digitaliseren en vernieuwen om je zo met een kickstart uit de crisis te innoveren. FME helpt je hier bij.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Optimaal benutten van productiecapaciteit

De huidige tijd dwingt ons om productie en logistieke processen onder de loep te nemen. En deze in veel gevallen radicaal anders te organiseren. Flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid zijn belangrijker dan ooit.

Kansen

  1. Zorg voor flexibele volumescenario’s
  2. Verkort je doorlooptijden

FME-aanpak

FME Kickstart Operation.png

FME kan je helpen bij het optimaliseren van je processen. Na de intake doen we een assessment. Tijdens dit  assessment brengen we je huidige operationele processen en de afhankelijkheden in kaart en de belangrijkste kansen. We maken een plan van aanpak op, waarin het optimale operationele proces wordt beschreven met verbeterpunten die direct te realiseren zijn. Deze zijn uitgewerkt in schaalbare scenario’s.

Download de brochure waarin staat hoe FME je kan helpen of neem contact met ons op.

Resultaat

Maak gebruik van ons programma FME Kickstart Operations en optimaliseer ook jouw processen.
Je ontvangt een praktisch toepasbaar adviesrapport met uitgewerkte optimalisatiemogelijkheden, met schaalbare scenario’s om cash vrij te maken en om een gecontroleerde ‘herstart’ te realiseren.

Meer weten?
Renze BloklandBedrijfsadviseur