Nieuws30.01.2018

Ontdek de voordelen van ISF Online

Het functiewaarderingssysteem ISF is vanaf nu digitaal beschikbaar. Met online toegang tot de 200 voorbeeldfuncties kunnen gebruikers gemakkelijker functies raadplegen en waarderingen vergelijken. Ook zijn er 30 nieuwe functies toegevoegd, voornamelijk op het gebied van engineering, zoals software, hardware, maintenance.

Digitaal toegankelijk, 200 voorbeeldfuncties, 30 nieuwe functies

2_.jpgEen effectief functiewaarderingssysteem vormt dé basis voor een eerlijke en transparante beloning van je medewerkers, het creëren en aanpassen van loopbaanpaden en het uitvoeren van beloningsbenchmarks. ISF is een erkende, valide en betrouwbare methode om tot een rangorde van functies te komen. En ISF beschrijft en waardeert de meest voorkomende functies in de technologische industrie. Met ISF Online heb je digitaal toegang tot alles wat je nodig hebt voor een helder functiewaarderingssysteem in je bedrijf. ISF Online is exclusief voor FME-leden die ISF gecertificeerd zijn. 

Licentie voor ISF Online aanvragen?

FME ondersteunt je op diverse manieren bij het implementeren en toepassen van ISF binnen je bedrijf. De focus ligt hierbij op een integrale aanpak waar gewenste resultaten, competenties en vaardigheden worden vastgelegd in functieprofielen. Dit vormt een belangrijke basis om de ontwikkeling van je medewerkers te monitoren en stimuleren. Hiernaast helpen we om functies resultaatgericht te omschrijven en ze te laten aansluiten bij de te behalen organisatiedoelen. ISF vormt bij een integrale benadering een belangrijke bouwsteen van Performance Management.

ISF Online

Een licentie voor ISF Online kost 195 euro per jaar en biedt toegang aan de gecertificeerde gebruikers binnen hetzelfde bedrijf. ISF Online biedt alles wat je nodig hebt voor een helder functiewaarderingssysteem: online toegang tot 200 voorbeeldfuncties, waarderingen en de systeemtekst. Er worden voortaan elk kalenderjaar 10 nieuwe functies toegevoegd.

ISF Certificering

Je kunt ISF Online alleen gebruiken als je gecertificeerd bent om ISF toe te passen. Dit betekent dat je de tweedaagse training Leren werken met ISF hebt gevolgd. Heb je interesse in een ISF-training? Bekijk dan het aanbod op fme.nl/opleidingen.