Nieuws24.01.2018

Promoot jouw bedrijf in de Holland Clean Energy Guide

Zorg dat jouw bedrijf op het gebied van duurzame energie internationaal op de kaart staat en meld je organisatie aan voor de tweede druk van de Holland Clean Energy Guide.

Cover HCEG.jpgHolland Clean Energy Guide

In deze gids worden hoogwaardige Nederlandse bedrijven in de duurzame energiesector voorgesteld als het beste dat Nederland te bieden heeft op dit gebied. Dankzij onze inspanning kunnen wij - mede namens de Topsector Energie - de B.V. Nederland overtuigend op de kaart zetten! Op www.cleanenergyholland.com vind je de digitale versie van deze gids. Deze online database is makkelijk doorzoekbaar en is hét online portal naar de Nederlandse duurzame energie sector.

Bekijk de eerste druk van de Holland Clean Energy Guide

Internationaal verspreid

De Holland Clean Energy Guide wordt digitaal en hardcopy actief verspreid onder meer dan 5.000 relaties, partners en instanties over de hele wereld.

  • Zo wordt deze gids onder andere naar relevante Nederlandse ambassades, consulaten en NBSO’s gestuurd.
  • Daarnaast wordt de Holland Clean Energy Guide gedeeld met grote energiespelers wereldwijd;  internationale TSO’s en DSO’s, investeerders, het Climate Technology Center Network, verschillende project- en gebiedsontwikkelaars en overheidsofficials in binnen- en buitenland.
  • Tot slot wordt de Holland Clean Energy Guide gebruikt tijdens inkomende en uitgaande handelsmissies, werkbezoeken, internationale vakbeurzen en ook bij cleantech events in Nederland. 
  • Daarnaast zetten we uiteraard een uitgebreide digitale promotiecampagne op. De gids zal onder andere worden aangekondigd op de FME-website, in nieuwsbrieven, en via social media worden gepromoot.

Interesse?

Neem contact met ons op via info@cleantechholland.com. Je kunt al deelnemen vanaf € 149,- per profiel. Klik hier voor de mogelijkheden.