Nieuws09.01.2020

Vraag nu je eHerkenning aan

In 2019 is eHerkenning (DigiD voor bedrijven) verplicht voor veel overheidsinstanties. eHerkenning is een efficiënte én betrouwbare dienst die de digitale herkenning van zakelijke afnemers van overheidsdiensten eenvoudig regelt. Zorg er als bedrijf voor dat je tijdig je eHerkenning in orde hebt gemaakt.

liggend_Nieuw-eherkenning.jpgZo kun je formeel vanaf 1 november 2019 niet meer zonder eHerkenning inloggen op het werkgeversportaal van UWV. UWV heeft deze datum iets opgerekt, maar het aanvragen van eHerkenning kost tijd en voorbereiding! Inmiddels kun je al bij meer dan 400 (overheid)instellingen inloggen met eHerkenning.

Erkende leverancier

Je kunt eHerkenning aanvragen bij een door de overheid erkende leverancier. Een aanvraag eHerkenning is niet gratis. De prijs verschilt per leverancier. Een overzicht van erkende aanbieders vind je hier.

Betrouwbaarheidsniveau

Als je een eHerkenningsmiddel aanvraagt, krijg je de vraag om te kiezen uit verschillende betrouwbaarheidsniveaus. Houd er rekening mee dat vanwege privacy (AVG) verreweg de meeste diensten achter niveau eHerkenning 3 aangeboden gaan worden.

 

community

Exclusieve ledenaanbieding

Ontvang 15% korting op je Z login EH2, EH2+ of EH3 eHerkenningsmiddel.

Bekijk de aanbieding