Nieuws07.12.2017

Website BOOST geheel vernieuwd

De nieuwe website van het Smart Industry-netwerk van Oost-Nederland is 7 december gelanceerd: www.smartindustryoost.nl. De site is interactiever, sneller en slimmer en geeft bezoekers antwoorden op maat. Door de online koppeling met de LinkedIn community staat de bezoeker ook nog eens direct in contact met 300 ervaringsdeskundigen.

boost_.jpgDe website is gemaakt voor ondernemers in de maakindustrie die aan de slag willen met de digitale revolutie om zo de kansen te verzilveren die Smart Industry biedt. Of het nu gaat om een eerste kennismaking, een nadere verdieping of concrete toepassingen; BOOST heeft de kennis en contacten rond de thema’s digitaliseren en innoveren.

Compleet overzicht Smart Industry-landschap

De site biedt ondernemers een compleet overzicht van het Smart Industry-landschap in Oost-Nederland: inspirerende evenementen, verdiepende masterclasses en praktijkomgevingen (zoals fieldlabs) waarin aan concrete oplossingen wordt gewerkt voor technologische, bedrijfskundige en innovatie vraagstukken.

Bedrijven staan centraal

BOOST is hét Smart Industry netwerk van Oost-Nederland. Het netwerk herbergt alle relevante partijen op Smart Industry gebied en verbindt al hun aanbod. Van kennisinstellingen tot brancheverenigingen en van regionale innovatie-loketten tot nationale organisaties. Een groep van ondernemers stuurt het netwerk aan, het belang van bedrijven staat daarmee altijd centraal.

Doe mee!

Sluit je ook aan bij ons netwerk via LinkedIn en volg ons op Twitter (@Boost_NL).

BOOST

BOOST is de actieagenda voor Smart Industry in Oost-Nederland. BOOST maakt Oost-Nederland klaar voor Smart Industry. Het draagt bij aan de versterking van de internationale concurrentiepositie van (mkb-)bedrijven met als doel: behoud en uitbreiding van de maakindustrie in Oost-Nederland. FME is betrokken bij de governance en het verbinden van achterban met dit initiatief. Ook financiert FME samen met de provincies Gelderland en Overijssel een projectleider voor BOOST.

Lees verder

Meer weten?
Sjoerd KeijserBusiness Development Manager Regio Oost