Opleidingen

FME organiseert regelmatig branchegerelateerde workshops, cursussen en opleidingen. FME is Cedeo-gecertificeerd voor zowel maatwerk als de open bedrijfsopleidingen. In het laatste Cedeo-onderzoek 2017-2018 scoorde FME een 9,7. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ op basis van een breed onderzoek naar klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee is Cedeo de enige gespecialiseerde instantie voor de auditing en certificering van HR-dienstverleners.

Onze trainers zijn erop gericht de kennis en kunde van FME om te zetten in kennis en vaardigheden bij jou als lid. Bij al onze activiteiten staat het verhogen van de prestaties van je bedrijf centraal. Want optimaal presterende mensen zijn essentieel voor een optimaal bedrijfsresultaat. 

event

Overzicht opleidingen

Bekijk het overzicht van workshops en trainingen die FME aanbiedt. Als FME-lid kun je hier met korting naar toe.

Bekijk het overzicht

In-company en maatwerk trainingen

Veel opleidingen en workshops kunnen we ook in-company  voor je verzorgen. FME biedt hiernaast ook maatwerkprogramma’s met een heldere aanpak. Wij ondersteunen en trainen met als doel om systematisch de competenties van (groepen) mensen in een organisatie te verbeteren en te ontwikkelen.

Lees verder

FME
Klanttevredenheid 9,7

Cedeo 2017-2018

Het maatwerk opleidingsaanbod van FME heeft in het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo een 9,7 gescoord. Met deze uitstekende score mag FME ook de komende twee jaar opnieuw de Cedeo-erkenning gebruiken. Nog geen tien procent van de commerciële opleidingsinstituten mag dit prestigieuze keurmerk voeren.

Meer weten?
Petra van BurenAccountmanager FME College