Werken bij FME

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende job waarin je werkt op het grensvlak van bedrijfsleven en politiek en maatschappelijke kwesties? Affiniteit met de technologische industrie?

Onze vacatures

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Onze 2.200 leden zijn technostarters, handelsbedrijven, middelgrote en kleine industrie (mki) en grote industrie/multinationals die actief zijn in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. Er werken bij onze leden 220.000 medewerkers. De gezamenlijke omzet van de FME-leden bedraagt 82 miljard en zij exporteren voor 47 miljard. Daarmee realiseren de FME-leden een zesde van wat Nederland in totaal met export verdient. 

FME behartigt de belangen van haar leden in Den Haag, in Brussel en wereldwijd. En FME ondersteunt haar lidbedrijven bij alle aspecten van de bedrijfsvoering, van arbeidsrechtelijke zaken tot milieukwesties en van innovatietrajecten tot exportbevordering.  Daarnaast maakt FME zich hard voor de belangen van de 60 aangesloten brancheorganisaties.

Bekijk op de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie waarin jij je aan ons voorstelt. 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

FME
Meer weten?
Marianne van Dijk-SprangemeijerHR adviseur