arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Noodmaatregelen voor technostarters en scale-ups

Nieuws
20 april 2020

De coronacrisis vraagt ook aan technostarters en scale-ups alles van je creativiteit om je bedrijfsvoering te continueren of zelfs te overleven. Een hele lastige periode. Door een beroep te doen op de (alternatieve) financieringsmiddelen die momenteel beschikbaar worden gemaakt kun je zorgen dat je weer controle krijgt over je bedrijf(svoering).

Diverse regelingen en steunmaatregelen zijn in het leven geroepen om je te helpen of worden nu verder uitgewerkt. De overheid en banken spelen een centrale rol in de uitvoering hiervan.

Neem contact op voor individueel advies

Hieronder staan regelingen waar je als technostarter/scale-up bedrijf gebruik van kunt maken. Elk bedrijf is echter weer anders gefinancierd. Daarom kun je als FME Technostarter/scale-up kosteloos een afspraak maken met een van onze financieel adviseurs. Neem contact op met het FME Serviceteam en zij plannen een afspraak in met een van onze financieel adviseurs voor een indiviueel gesprek. 

Welke vorm van financiering voor jouw bedrijf het meest kansrijk is hangt af van meerdere factoren, zoals je strategie en marktpotentieel en de sector en fase waarin je bedrijf zich bevindt. Wil je meer weten over hoe FME je kan helpen bij jouw financiering?  

Financiering/subsidie

Fiscaal

Corona-OverbruggingsLening (COL)
Op dinsdag 7 april heeft het kabinet bekendgemaakt dat ze in eerste instantie € 100 miljoen beschikbaar stelt voor overbruggingsleningen aan startups, scale-ups en innovatieve mki-bedrijven die financieel geraakt zijn door de impact van de coronacrisis. De Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) gaan deze Corona-OverbruggingsLening (COL) verstrekken. Vanaf 29 april is deze aan te vragen. 

Sluiten