arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

FME Advocaten

Dienst
Law

Als ondernemer moet je verzekerd zijn van juridisch waterdichte overeenkomsten en duidelijkheid over de juridische risico's van bepaalde keuzes. Een vast aanspreekpunt met wie je snel kunt overleggen, is dan bij uitstek prettig. Dat geldt niet alleen voor samenwerkingsovereenkomsten met afnemers en toeleveranciers. Ook met je werknemers wil je je afspraken goed afgedicht hebben. Daarom is er FME Advocaten. Jouw eigen juridische afdeling eigenlijk.

Wij kennen de technologische industrie, weten wat er speelt en kunnen jou voorzien van de juiste juridische documenten en informatie en helpen je bij het beoordelen van voorstellen van (potentiële) partners op verborgen risico's. Zodat jij veilig en vertrouwd kunt ondernemen.

Ook op arbeidsrechtelijk terrein kun je gebruik maken van onze specialistische expertise. Mocht je tegen een juridische vraag of probleem aanlopen, maak dan als FME-lid gebruik van advisering door onze gespecialiseerde advocaten of gebruik hen in procedures voor de rechter.

FME Advocaten is opsteller van de FME-leveringsvoorwaarden, maar ook van de internationale Orgalime-voorwaarden voor levering, onderhoud en reparatie en de internationale Orgalime-modellen voor agentuur, distributie, consortium en geheimhouding? Doe er je voordeel mee als FME-lid.

Sluiten