arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

FME-lidmaatschap voor middelgrote en kleine industrie | mki

Dienst
FME-gebouw

Je staat aan het roer van een onderneming tot 250 medewerkers en je focus ligt op het verder professionaliseren van je organisatie. FME helpt je daarbij. Met een toegesneden dienstenpakket vanuit de vijf pijlers van het FME-lidmaatschap.

We ondersteunen je op het gebied van cao-zaken, bij complexe organisatiekwesties en in nationale en Europese subsidietrajecten. En heb je vragen rond internationaal ondernemen? Ook dan helpen we je graag en goed. We brengen de kansen voor jouw onderneming in kaart én helpen je graag op weg om jouw ambities te realiseren. En we brengen je in contact met collega-ondernemers om met hen ideeën en ervaringen uit te wisselen. 

Meer informatie over het lidmaatschap? Vul het contactformulier in

Belangenbehartiging

FME komt op voor goed technisch onderwijs en de beschikbaarheid van geschoold personeel. Ook lobbyen we voor een goed productie- en handelsklimaat, nationaal en internationaal. En voor voldoende financierings- en subsidiemogelijkheden. Bovendien geven we je directe invloed op het afsluiten van een goede cao.

Bedrijfsvoering

Onbeperkt advies via het FME Serviceteam met alle info over de cao Metalektro, de cao M&T of de cao Technische Groothandel. Maar ook standaardcontracten en leveringsvoorwaarden, kosteloos eerstelijns advies van onze advocaten én collectief inkoopvoordeel op energie, opleidingen en een breed scala aan producten. Gespecialiseerde FME-adviseurs helpen tegen ledentarief bij ondernemersvraagstukken.

Market & Data Analytics

Marktinformatie en benchmarks zijn cruciaal voor effectieve besluitvorming. FME biedt je als FME-lid exclusieve toegang tot de opgebouwde en verzamelde kennis over de (internationale) ontwikkelingen in de technologische industrie. Ook kun je door scans en benchmarks inzicht krijgen hoe je presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven in de technologische industrie.

Innovatie

Maak gebruik van ons aanbod op het gebied van innovatie. Met de Smart Industry Actieagenda, tips voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van ‘digital data’ en advies over financiering van innovatie. Maar ook met ketenbrede samenwerking en kennisdeling dankzij de clusters Energy, Zorg, Agri & Food, Veiligheid en Gebouwde Omgeving.

Internationaal Ondernemen

FME helpt je om internationale kansen te verzilveren. Met kennis, ondersteuning en samenwerking op Agri & Food, Gebouwde Omgeving, Veiligheid en Energy. Door samen op te trekken kunnen we internationale kansen benutten en bijdragen aan het oplossen van wereldwijde maatschappelijke uitdagingen

Lees meer over het FME-lidmaatschap en word ook lid

Of neem contact met ons op

Je kunt ook meteen contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de voordelen van het mki-lidmaatschap van FME. 

Sluiten