arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Smart Farm & Food Factory

Smart Farm

Vernieuwing en digitalisering in fabriek en keten: de voedselverwerkende industrie kent juist in Nederland al een lange geschiedenis van continue verbetering en automatisering. De volgende stap is de opkomst van smart farms & food factories, die niet alleen binnen de bedrijfsmuren intelligent georganiseerd zijn, maar ook het voortouw nemen bij het digitaliseren van de totale voedselketen. Ons voedsel en daarmee de voedselketens moeten 100% veilig en betrouwbaar zijn, zodat in tijden van crisis we kunnen vertrouwen op een weerbaar systeem.

CaWaDu: AgriFood innovatiecoalitie met Californië en Washington State - Businesskansen door AgriFoodTech innovatiesamenwerking Californië

Nederland is internationaal bekend om haar sterke AgriFoodTech sector, delegaties uit de hele wereld komen hier kijken naar onze oplossingen. Andere landen hebben vaak ook andere uitdagingen, oplossingen en kwaliteiten, zo ook Californië.

Lees meer over dit project

FME in de regio: innovatieprojecten

In vijf regio’s werkt FME samen met lidbedrijven aan innovatie. Hierbij organiseren wij regionale samenwerking, matchmaking tussen bedrijven en netwerken, en initiëren en realiseren we innovatieprojecten.

Het onderstaande project staat in het teken van Smart Farm & Food Factory:

Wil je meer weten over alle projecten in de regio? 

lees meer over fme in de regio

Updates

Eerdere updates

Sluiten