arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Opening Variass Innovation Centre

6 juli 2017
Opening

De hightech wereld waarin Variass actief is, verandert sneller dan ooit. Door continu actief te innoveren bewegen we volop mee met die veranderingen. Hierdoor transformeert Variass zich steeds meer naar een kennispartner binnen de maakindustrie. Om onze innovatiekracht te vergroten en te versnellen hebben wij de expertise op het gebied van Future Involvement samengebracht in het Innovation Centre, gelegen in het naastgelegen Bedrijvencentrum Liberne in Veendam.

In het Innovation Centre wordt door een team van Variass en studenten van Rijksuniversiteit Groningen, NHL, Hanzehogeschool, Friese Poort en Noorderpoort gewerkt aan het initiëren, ontwikkelen en implementeren van vernieuwende oplossingen. 

Ook worden de projecten welke vallen binnen Region of Smart Factory (voor het ontwikkelen van intelligente, connected en customized productieprocessen) en het Innovatie Cluster (onder andere collaberative robotics en reliability) ondergebracht. Om opgedane kennis te delen worden er jaarlijks white-papers uitgebracht en seminars/workshops georganiseerd.

 

Sluiten