arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Orgalim-voorwaarden voor onderhoud – M 17 (MCO 5) Set van 50

Publicatie

Deze voorwaarden bieden een regeling van de rechten en verplichtingen bij internationale onderhoudscontracten. De voorwaarden betreffen zowel preventief als correctief onderhoud en geven een omschrijving van de reikwijdte van beide soorten onderhoud. De voorwaarden kunnen ook voor één soort onderhoud worden gebruikt.

Bij FME kan alleen de papieren versie van deze voorwaarden worden besteld. Voor de digitale versie kan bij Orgalim een gebruikslicentie worden aangevraagd. Daar is dan een bescheiden vergoeding voor verschuldigd. De voorwaarden kunnen dan onbeperkt worden gebruikt. Zie daarvoor de website van Orgalim: https://licensing.orgalime.org/.

Publicatie bestellen

  • FME-leden
   € 90,00
  • Niet-leden
   € 190,00
  • Genoemde bedragen zijn inclusief btw

FME-lid? Log in om direct de korting te ontvangen!

InloggenVraag ledenlogin aanBestel zonder ledenlogin

Voorzien is onder meer in een regeling voor gebruik van specifieke ‘spare parts’, afstemming van onderhoudsmomenten, wijze van vergoeding van het onderhoud, (beperking) aansprakelijkheid voor foutief onderhoud en schade aan eigendommen van de opdrachtgever en duur en beëindiging van het onderhoudscontract. In een toelichting bij de voorwaarden wordt aangegeven welke specifieke zaken nog in het separate onderhoudscontract moeten worden geregeld. Beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Verkrijgbaar per set van 50 stuks.

Ja, ik bestel de publicatie Orgalim-voorwaarden voor onderhoud – M 17 (MCO 5) Set van 50

Contact
Factuuradres
Verzendadres
Sluiten